KÖZEPES táskarendező – 04

6700 Ft

1 készleten

Kategória: Címkék: ,
Megosztás:

Leírás

Közepes PIKK PAKK, a totebagbe


A PIKK PAKK közepes méretű táskarendezője, csak a méretében kisebb, de ugyanolyan sok lehetőséget tartalmaz a pakolására, mint a legnagyobb: nagy pakoló rekesz középen, kulcstartó karabiner, ...különböző méretű zsebek kint és bent, zsebkendőnek, tabletnek, notesznek, bérletnek és telefontöltőnek. A nagyobb tároló részben található egy gumi is, ami biztosítja, hogy a vizes palack vagy tea is stabilan álljon. A változatos színösszeállításból pedig mindenki megtalálja a neki tetszőt.
Ajánlom nőknek és fiatal lányoknak, akik szeretik a fast fashion táskákat és/vagy divatos, de pakolás szempontjából nem praktikus táskákat (pl.: totebag). A rendező segítségével minden átlátható a táskában, mindennek meg lesz a helye.

Kinek ajánljuk?
  • Nőknek, akik gyakran cserélgetik a táskáikat. A táskarendezővel nem csak rendet tartani könnyű, hanem a napi táskaváltás folyamata is leegyszerűsödik egy mozdulatra. Így többé nem marad a másik táskában a bérlet vagy a pénztárca sem.
  • Férfiaknak, akik követik a divatot, egyterű táskákkal, hátizsákokkal járnak, de szeretnének átlátható rendszert a dolgaik között. Tisztítása: A farmer sajátossága, hogy engedi a színét még pár mosásig a beavatás után is, így sötétebb ruhákkal mosógépben javaslom a tisztítását. Ne áztasd be, amíg fog az anyag.

Mérete
  • magassága: 28 cm
  • szélessége: 20 cm
  • mélysége: 12 cm

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.