KÖZEPES táskarendező – 02

(1 vásárlói értékelés)

6700 Ft

Elfogyott

Kategória: Címkék: ,
Megosztás:

Leírás

Közepes PIKK PAKK, a totebagbe

A PIKK PAKK közepes méretű táskarendezője, csak a méretében kisebb, de ugyanolyan sok lehetőséget tartalmaz a pakolására, mint a legnagyobb: nagy pakoló rekesz középen, kulcstartó karabiner, kü...lönböző méretű zsebek kint és bent, zsebkendőnek, tabletnek, notesznek, bérletnek és telefontöltőnek. A nagyobb tároló részben található egy gumi is, ami biztosítja, hogy a vizes palack vagy tea is stabilan álljon. A változatos színösszeállításból pedig mindenki megtalálja a neki tetszőt.
Ajánlom nőknek és fiatal lányoknak, akik szeretik a fast fashion táskákat és/vagy divatos, de pakolás szempontjából nem praktikus táskákat (pl.: totebag). A rendező segítségével minden átlátható a táskában, mindennek meg lesz a helye. Kinek ajánljuk?
  • Nőknek, akik gyakran cserélgetik a táskáikat. A táskarendezővel nem csak rendet tartani könnyű, hanem a napi táskaváltás folyamata is leegyszerűsödik egy mozdulatra. Így többé nem marad a másik táskában a bérlet vagy a pénztárca sem.
  • Férfiaknak, akik követik a divatot, egyterű táskákkal, hátizsákokkal járnak, de szeretnének átlátható rendszert a dolgaik között. Tisztítása: A farmer sajátossága, hogy engedi a színét még pár mosásig a beavatás után is, így sötétebb ruhákkal mosógépben javaslom a tisztítását. Ne áztasd be, amíg fog az anyag.
Mérete
  • magassága: 20 cm
  • szélessége: 28 cm
  • mélysége: 12 cm

KÖZEPES táskarendező – 02 termékről 1 értékelés

  1. Virág Andrea (megerősített tulajdonos)

    Mióta anya lettem, a táskáim tartalmának 80%-át a gyerekeim dolgai teszik ki. A maradék 20% pedig a táska alján, itt-ott meglapulva, elbújva, hosszas keresgélés után került elő, a legkínosabb szituációkban. Például zuhogó esőben a kulcs a ház előtt, kezemben a tengernyi csomaggal, vagy hosszú sorral a hátam mögött a pénztárcám a boltban. Ez a táskarendezővel megszűnt. Nagyon szeretem, hogy mindennek megvan a helye, és pillanatok alatt kéznél van. Mindenkinek ajánlom aki hasonló élményekben részesül nap mint nap!

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.