Hírek

Közzétéve: Hozzászólás most!

Ezer család énekel / RINGATÓ

Az egyik legcsodálatosabb dolog közösen játszani, énekelni, mókázni a gyerekekkel. Ehhez nyújt kiváló alkalmat és ad eszközt a Ringató foglalkozás.

Május 4-én, szombaton, anyák napi rendezvény keretében egy ingyenes családi program vár Titeket a Millenárison! Gyertek, legyetek részesei annak, milyen, mikor 1000 család énekel! Természetesen a PIKK PAKK is ott lesz, mint a Möbius Showroom partnere. Részleteket nézd meg a linken!

Megosztás:
Közzétéve: Hozzászólás most!

Hordozós vásár Székesfehérvár

A Lányok izgalmas pecsét gyűjtő akcióval is készülnek, értékes nyereménnyel! Május 11. szombat, 9-16 óráigÉvek óta megrendezik a Születés Hete rendezvénysorozatot szerte az országban. Székesfehérváron a zseniális előadások mellett hordozós vásárt is tartanak, melynek idén én is résztvevője leszek a PIKK PAKK övtáskákkal is.

A rendezvény nem csak hordozós családoknak szól, rengeteg hasznos előadás lesz a kisgyermekes, vagy épp gyermeket váró családokat érintő témákban.

Nézzétek meg az esemény linkje alatt, hogy mi mindenre számíthattok.

Helyszín: Gárdonyi Géza Művelődési ház, Sóstói lakótelep utca, Székesfehérvár

Megosztás:
Közzétéve:

PIKK PAKK a Pici Piacon a Möbius-nál

❗️❗️❗️Április 14-én a Pici Piacon megtalálhatod a PIKK PAKK táska termékeit a Möbius asztalánál ❗️❗️❗️🤩 Csak pár darab táskám lesz a Möbiusnál, Prémium, BB, Pocket méretből így ha valamelyik mintát kinézted magadnak, kérd személyes átvétellel a Pici Piacra a webshopon keresztül vagy írd meg nekem, hogy melyiket szeretnéd és az biztosan ott lesz. Új helyszínen lesz a Pici Piac!!!! Villányi út 13, Budapest 1114, Konferencia központ

Megosztás:
Közzétéve:

Tavaszi szünet

A tavaszi szünet alatt a webshop üzemel, de a leadott rendeléseket csak április 8-án teszem foxpostba vagy viszem az Artushkába. A március 27-én leadott rendeléseket még elindítom, de legközelebb csak április 8-án fogok csomagot feladni. Mindenkinek kellemes húsvétot, szünetet, pihenést! 🙂

Megosztás: