Közzétéve:

Sokan kérdeztétek hová tűntem el ilyen sokáig -igaz történet több felvonásban-

1.rész

Nem vagy elég menő ha nincs térerő

Vettem egy telefont, de nem működött 100%-osan. Nem lehetett hallani, hogy mit mondok telefonálás közben. A többiek kitalálták, hogy azért nem jó, mert kicsi a fejem. Nekem. Találkoztunk már? Igen? Akkor tudod, hogy nem.

Bevittem a szervizbe, persze ma már nem divat cseretelefont adni és pontosan 30 nap múlva kaptam vissza. Hogy addig mi volt?

Egy Iphone, amit nem tudtam használni csak telefonálásra, hozzá egy Samsung, amin viszont csak a személyes fiókjaimat értem el, és csak a teraszon fogta a „tér erejét”.

Persze a telefonkártyám, amin a netes előfizetésem van az az Iphone-ban volt, így végül otthon tudtam netezni a Samsung-al, ahol egyébként is van laptopom és wifi.

Az Iphone töltőjét Miskolcon felejtettem egyik hétvégén, így maradt a teraszon telefonálás. Pont úgy éreztem magam, mint 19 évvel ezelőtt, amikor még volt létjogosultsága annak a mondatnak, amit édesapámtól hallottam egyszer és baromi sokat röhögtem rajta:

„-Ha nincs térerő nem vagy elég menő!”

És így van! Csak azóta ritkán értjük ezt.

A megrendelt cimkéimet sem tudtam átvenni a csomagfutártól, mert amikor hívott, hogy ott van a háznál, pont nem az erkélyen tartózkodtam.

Végül a Samsung is megadta magát, így kaptam egy LG készüléket. Na ő rendben van. Ami mindkettőnél problémát okozott, hogy nem tudtam a PIKK PAKK-os levelezésembe fotót csatolni. Így, ha valaki képet kért valamiről, azt lefotóztam, elküldtem massengeren Csabának, onnan lementettem a laptopra és onnan küldtem el a megrendelőnek.

ÁÁÁÁÁÁÁÁÁ

És most, új lakásban, net nélkül, a régi-új telefonnal, ami működik.

Ui: Ezt mindenki tudja…de honnan, ha még soha nem voltál ilyen helyzetben? Mindent letöröltek a telefonomról épp csak ezt az apróságot a szervizben nem közölték, amikor leadtam, mert ha megtették volna, akkor azt az EGY telefonszámot, ami annyira hiányzik, kiírtam volna gyorsan ott helyben egy cetlire…

Megosztás: